Parcelforeningen - Referat

Startside
Op
Vedtægter
Bestyrelsen
Det sker i området
Ekstern info.
Nice to know...

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 13. maj 2009

Fremmødte: Morten (R292), Bjarne (R302), John (R306)

Fraværende: Helle (A6)

 

Dagsorden:

  1. Omkostning til udskiftning af vejbrønd på fællesvej, Araliavej
  2. Tilbud på bekæmpelse af mosegrise
  3. Sommerfest 2009
  4. Eventuelt

 

Ad.1. Omkostning til udskiftning af vejbrønd på fællesvej, Araliavej

Vi har nu modtaget regning for vores del af omkostningen til udskiftning af brønd på Araliavej. Den samlede regning lyder på kr. 19.850,- hvilket giver en andel til vores parcelforening på kr. 2.835,70 der jf. drøftelse på generalforsamlingen betales med midler fra vores vejfond.

 

Ad.2. Tilbud på bekæmpelse af mosegrise

Der har gennem en periode været problemer med mosegrise i volden, specielt observeret i området ud for Rødlundvej 310 og 312. De to grundejere har her selv truffet aftale med en skadedyrsbekæmper om bekæmpelse af mosegrisene. Parcelforeningen har indvilliget i at betale for bekæmpelse af ydersiden af volden (som er fællesareal) mens de to grundejere selv skal betale for indvendig side af volden. Dette har påført parcelforeningen en ekstraordinær omkostning i indeværende regnskabsår på kr. 1.000,-

Efter afslutning af bekæmpelsen har skadedyrsbekæmperen gennemgået ydersiden af volden og her fundet udbredte spor af mosegrise langs hele ydersiden af volden. Skadedyrsbekæmperen har efter aftale givet tilbud på en bekæmpelse af volden, hvilket han vil kunne gøre for en samlet pris á kr. 2.500,- Bekæmpelsen skal ske med det samme, da mosegrisene netop i denne periode af året får unger, og derfor ellers kan sprede sig meget hurtigt. Bestyrelsen har på aftenens møde besluttet at acceptere tilbuddet og få arbejdet igangsat hurtigst muligt.

 

Ad.4. Sommerfest 2009

Siden 2004 har sommerfestudvalget været så omkostningsbevidste, at der ikke har været behov for de beløb, som der ellers har været budgetteret med. Da budgettet altid skal afspejle, hvorledes det forventede regnskab vil komme til at se ud, har dette medført, at det budgetterede beløb til sommerfest er blevet justeret fra i tidligere år at udgøre kr. 3.000,- til kun at udgøre kr. 2.000,-

I år, hvor der er 10 års jubilæumsfest, har festudvalget forespurgt på, om de kan disponere over et større beløb. Bestyrelsen har besluttet, at grænsen ikke kan sættes højere end kr. 3.000,- Denne grænse sættes af følgende årsager:

-          Foreningen er i forvejen i en situation, hvor vi i indeværende regnskabsår er nødt til at opkræve et højere kontingent end tidligere år grundet ekstraordinære vedligeholdelsesarbejder. Til trods for det forhøjede kontingent budgetteres der stadig med et betydeligt underskud i 2009.

-          Bestyrelsen har principielt ikke mandat til at disponere over væsentligt andet, end det der er nødvendigt til drift af foreningen i overensstemmelse med det generalforsamlingen har godkendt, hvilket i hovedtræk betyder overholdelse af det lagte budget.

 

Ad.4. Eventuelt

Basketnettet er blevet væltet. Der er sandysnligvis tale om hærværk, men uanset årsag betyder det, at såvel plade som rør skal fornys, hvis det stadig skal være opstillet. Bestyrelsen har besluttet at fjerne nettet i en periode. Det vil så kunne aftales i foreningen at sætte nettet op igen på et senere tidspunkt. Dette vil dog som udgangspunkt kræve en beslutning herom på generalforsamlingen, da det vil medføre omkostninger for foreningen. Bjarne (R302) har lovet at fjerne det ødelagte basketnet.

 


Send e-mail til webmaster@parcelforeningen.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2008 Parcelforeningen Harlev anno 1999