Parcelforeningen - Referat

 

Startside
Op
Vedtægter
Bestyrelsen
Det sker i området
Ekstern info.
Nice to know...

Referat af møde i Parcelforeningen den 20. marts 2006

Sted: hos Henrik D

Deltagere:  Morten, Helle, Henrik D., Heidi og John

Afbud Henrik

1. Referentjobbet

John påtog sig referent jobbet

2. Samarbejdsaftale om vedligeholdelse af Araliavej

Morten kommenterer aftaleudkastet overfor Kim og regner herefter med at det kommer på plads.

2. Generalforsamling

Hvem er på valg? Helle og Henrik som begge ønsker at trække sig. John er på valg - genopstiller. Peder er på valg som revisor, og melder ind til John om han ønsker at genopstille.

Genopstilling / nye kandidater: Vi mangler dermed en til to kandidater. Bestyrelsen undersøger muligheder, og håber ud over dette, at andre melder sig som kandidater.

3. Forslag til generalforsamlingen

Jan D. Araliavej 2 har fremsat et forslag til renovering af beplantningen på volde og øvrige fællesarealer, herunder en erstatning for de hyldetræer som fylder alt for meget og kvæler øvrig beplantning. Forslaget er prissat i tilbud fra Damsgaard Have & Jord til en pris á kr. 6.800,- ekskl. moms. Forslaget udarbejdes af Morten og fremsættes på generalforsamlingen.

”Pas på mig” skilt. Heidi har hentet forslag på en konkret model som ekskl. stander vil beløbe sig til kr. 300,- pr. stk. ekskl. moms. Forslaget tages med som et punkt under formandens beretning.

Budget skal fremlægges til godkendelse. Her skal der ligeledes være alternative forslag, hvis spm. om kontingentfritagelse bliver aktuelt.

Henrik D. har tidligere været inde i drøftelser om at sælge sit telt til foreningen, men ønsker at beholde det. Henrik D. overvejer selv muligheden for at leje det ud til medlemmer, og vil selv i givet fald fremlægge dette på generalforsamlingen.

Forøgelse af det tilladte beløb af fondsmidlerne som investeres. John søger generalforsamlingen om at foretage en konservativ placering af yderligere midler, dog aldrig et beløb som overstiger vejfondens størrelse. Forslaget fremsendes til Morten fra John.

4. Evalueringsmøde, sommerfestudvalget

Det er nu besluttet, at udvalgets fem personer tager ud at spise. Foreningen giver maden mens deltagerne selv betaler drikkevarerne. Foreningen bevilger kr. 129,- pr. person.

5. Eventuelt

Intet til referat.

 

Referent: John

 

Send e-mail til webmaster@parcelforeningen.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2003 Parcelforeningen Harlev anno 1999